Tort de Biscuiți



TORT DE BISCUIȚI

( 10 porții x 80 - 100 g )

Ingrediente

- Biscuiți 300 g
- lapte 50 ml
- zahăr pudră 300 g
- unt 200 g
- 2 ouă
- cacao 50 g
- eventual frișcă 200 g


Mod de preparare

Se înmoaie ușor biscuiții în lapte, astfel ca mijlocul să rămînă,
totuși tare și se pune pe o sită, să se scurgă.
Crema se prepară astfel: se freacă untul cu zahărul și cacao,
se adaugă gălbenușurile de ou și apoi albușurile bătute spumă.
Într-un platou dreptunghiular se pun, alternativ un strat de
biscuiți și unul de cremă.
Tortul poate fi însiropat cu sos de caramel.
Tortul este și mai gustos, dacă se ornează cu frișcă.
Se dă începînd de la 1 an.


Calorii    circa 410/porție ( fără frișcă )



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.