Salam de Biscuiți



SALAM DE BISCUIȚI

( 12 porții x 80 g )

Ingrediente

- Biscuiții 500 g
- unt 160 g
- zahăr pudră 100 g
- 4 ouă
- cacao 50 g
- vanilie 1/2 baton sau 2 plicuri zahăr vanilat



Mod de preparare

Untul se freacă cu zahărul, pînă devine spumos.
Se adaugă gălbenușurile, cacao, vanilia pisată
( sau zahărul vanilat ) și biscuiții tăiați mărunt,
amestecînd bine de fiecare dată.
În sfîrșit, se înglobează, ușor, albușurile bătute spumă.
Compoziția obținută se întinde lung, pe o hîrtie
pergament sau celofan, presărat cu zahăr.
I se dă forma de salam și se rulează strîns.
Se dă la rece, fără să se scoată celofanul.
A doua zi se scoate celofanul și salamul se taie felioare.
Se dă copiilor de la 9 luni.


Calorii   circa  315/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.