Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Ștrudel cu Brînză de Vaci
ȘTRUDEL CU BRÎNZĂ DE VACI
( 12 porții x 100 g )
Ingrediente pentru aluat
- Făină 220 g
- unt 100 g
- zahăr pudră 60 g
- 1 ou
- iaurt 30 g ( 2 linguri )
- sare 3 g
Umplutură
- Brînză de vaci 300 g
- unt 50 g
- 2 ouă
- zahăr 50 g
- stafide 30 g
- coaja rasă de la o lămîie
Mod de preparare
Se freacă untul cu zahărul, oul, iaurtul, sarea se adaugă
făina și se frămîntă un aluat, care se lasă să stea acoperit
30 minute.
Din acest aluat întindem o foaie dreptunghiulară, groasă
de 0,5 cm și se pune deasupra umplutura, obținută astfel;
se freacă untul cu gălbenușurile și cu zahărul, se adaugă
brînza trecută prin sită, stafidele, coaja de lămîie și, la
sfîrșit, albușurile bătute spumă.
Se rulează foaia de aluat și se așază într-o formă unsă cu unt.
Se coace la cuptor, la foc potrivit, 30 minute, și apoi, la foc
slab încă 30 minute.
Ștrudelul se servește tăiat felii și pudrat cu zahăr.
Se poate da după vîrsta de 9 luni.
Calorii 250/porție
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.