Spumă de Griș cu Zeamă de Fructe




SPUMĂ DE GRIȘ CU ZEAMĂ DE FRUCTE

( 3 porții x 140 g )

Ingrediente

- Zeamă de fructe crude 200 ml
- apă 200 ml
- zahăr 30 g
- griș 25 g


Mod de preparare

Zeama de fructe de sezon ( zmeură, vișine, piersici,
mere etc, ) se pune la fiert cu apa și zahărul.
Cînd clocotește, se adaugă grișul, ,,în ploaie”,
bătînd tot timpul cu telul.
Se fierbe numai 4 minute ( dacă se fierbe mai mult
nu se mai face spumă ), se ia de pe foc și se bate
mai departe cu telul, pînă se obține o spumă.
Se toarnă în cești și se servește rece.
Se poate da de la 6 luni.


Calorii   cca  110/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.