Savarină Economică cu Frișcă



SAVARINĂ ECONOMICĂ CU FRIȘCĂ

( 6 porții x 100 - 120 g )

Ingrediente pentru aluat

- Zahăr pudră 50 g
- ouă 3 buc
- pesmet fin 40 g
- coaja de la 1/2 lămîie

Siropul ( 250 ml )

- zahăr 50 g
- apă 200 ml
- frișcă 150 g


Mod de preparare

Se freacă gălbenușurile cu zahărul, pînă devin spumoase.
Se adaugă pesmetul, coaja rasă de lămîie și albușurile
bătute spumă.
Compoziția se toarnă într-o formă unsă cu unt și
presărată cu puțin pesmet.
Se coace la cuptor, la foc potrivit, 30 - 35 minute.
Se răstoarnă pe o farfurie și, după ce se răcește, se însiropează.
Se servește cu frișcă.
Se dă copiilor de la 9 luni.


Calorii   210/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.