Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Savarină cu Frișcă sau cu Albuș de Ou Bătut Spumă
SAVARINĂ CU FRIȘCĂ SAU CU ALBUȘ DE OU BĂTUT SPUMĂ
( 6 porții x 100 - 120 g )
Ingrediente
- 3 Ouă
- zahăr 90 g
- pesmet 60 g
- zahăr vanilat un plic
- frișcă 90 g
Mod de preparare
Se freacă gălbenușurile cu 1/2 din cantitatea de zahăr
și se adaugă, pe rînd, pesmetul fin și albușurile bătute
spumă, amestecînd continuu.
Se coace într-o formă, la cuptor, 25 - 30 min.
Din zahărul rămas, zahărul vanilat și 150 ml apă se face
un sirop care se toarnă peste savarină, după ce aceasta s-a răcit.
Se servește cu frișcă sau cu spumă de albuș în care s-au
încorporat 30 g zahăr.
Se poate da de la 9 luni, cu frișcă, și de la 1 an cu albuș de ou
bătut spumă.
Calorii 130/porție
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.