Pișcoturi din Albuș de Ou



PIȘCOTURI DIN ALBUȘ DE OU

( 10 porții x 20 - 30 g )

Ingrediente

- 4 Albușuri de ou
- zahăr pudră 60 g
- făină 40 g
- unt 5 g
- zahăr tos 20 g


Mod de preparare

Se bat albușurile spumă tare.
Se încorporează zahărul și făina ( mai puțin 5 g ),
amestecînd încet.
Se tapetează bine o tavă cu hîrtie albă unsă cu
unt și pudrată cu cele 5 g făină reținută.
Se toarnă cu cornetul compoziția, în formă de
pișcoturi, la distanță de 4 - 5 cm unul de altul și
se presară fiecare pișcot cu puțin zahăr tos.
Se coc la foc moale.
Se dau la copiii peste 1 an.


Calorii    50/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.