Mere Coapte cu Spumă de Griș




MERE COAPTE CU SPUMĂ DE GRIȘ

( 3 porții x 120 g )

Ingrediente

- Mere 300 g
- griș 20 g
- sirop de fructe 100 ml
- apă 100 ml
- zahăr pudră 30 g


Mod de preparare


Se fierbe grișul, în siropul de fructe amestecat cu
apă, timp de 5 minute.
Se răcește, se bate cu telul, împreună cu 1/2 din
zahărul pudră, pînă se obține o spumă.
Merele se coc în cuptor pînă se înmoaie, apoi se
scot, se curăță de coajă și se scobesc la mijloc,
scoțîndu-le casuța cu semințe.
Lăcașul căsuței, se umple cu spuma de griș.
Se servesc pudrate cu restul de zahăr.
Se pot orna cu fructe din dulceață.
Se dau copiilor începînd de la 7 luni.

Calorii   cca  140/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.