Cremă de Cacao



CREMĂ DE CACAO

( o porție = 140 - 150 g )

Ingrediente

- Ou 1/2 buc
- cacao 10 g
- zahăr 10 g
- lapte 150 ml
- unt 5 g
- eventual frișcă 15 g


Mod de preparare

Se fierbe cacaua în puțină apă, se strecoară și se
amestecă cu laptele fiert și răcorit.
Gălbenușul se freacă cu zahărul și apoi se subțiază
cu laptele cu cacao, adăugîndu-se și untul.
Se bate bine compoziția cu telul și se lasă să fiarbă,
în baie de apă, pe marginea plitei.
Se lasă apoi să se răcească și se răstoarnă pe o farfurie.
Se servește, de regulă, cu frișcă, la copiii peste 1 an.


Calorii   180/porție fără frișcă




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.