Cornulețe din Aluat cu Brînză de Vaci



CORNULEȚE DIN ALUAT CU BRÎNZĂ DE VACI

( 15 porții x 50 g )

Ingrediente

- Unt 200 g
- brînză de vaci 250 g
- sare 5 g
- vanilie 1/4 baton sau zahăr vanilat 1 plic
- făină cît cuprinde
- gem 100 g sau rahat 200 g
- gălbenuș de ou 1/2 buc


Mod de preparare

Din unt, brînză, sare, vanilie și făină se prepară
o cocă, din care se întinde o foaie groasă de 2 - 3 cm.
Aceasta se taie în pătrățele, care se umplu cu gem
sau rahat și apoi li se dă forma de cornulețe.
Se ung pe deasupra cu gălbenușul de ou și se coc
în cuptor, la foc iute, 15 - 20 minute.
Se pot da copiilor de la 9 luni.


Calorii     175/porție



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.