Biscuiți cu Miere



BISCUIȚI CU MIERE

( 20 porții x 50 - 60 g )

Ingrediente

- Miere 50 g
- 2 ouă
- smîntînă 150 g
- unt sau margarină 150 g
- făină 400 g
- praf de amoniac 5 g ( o linguriță )
- sare 3 - 4 g
- zahăr vanilat 1 plic


Mod de preparare

Ouăle, bătute cu mierea, se amestecă bine cu untul
și smîntîna ușor încălzite cu amoniacul și cu sarea.
Se adaugă făina și se frămîntă un aluat potrivit de moale.
Se acoperă cu un servet și se lasă să se odihnească
20 - 30 minute.
Se întinde o foaie groasă de 1/2 cm, se taie în
dreptunghiuri nu prea mari, care se așază într-o tavă,
la distanță de 2 - 3 cm între ele și se coc la foc mic.
Se pot da la copiii peste 9 luni.


Calorii 105/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.