Bezele cu Miere



BEZELE CU MIERE

( 12 porții x 30 g )

Ingrediente

- Miere 200 g
- albușuri de ou 6 bucăți
- vanilie 1/4 baton ( zahăr vanilat 1 plic ) sau coaja rasă de la o lămîie
- ulei 5 - 10 ml


Mod de preparare

Se bat bine albușurile cu telul, se adaugă mirodeniile,
apoi mierea puțin încălzită ( să curgă ), amestecînd ușor.
Pe fundul tăvii de copt se așază o hîrtie albă unsă cu unt
și, luînd cu lingurița din compoziția făcută, se pun grămezi
de mărimea unor nuci, la distanță de 3 - 4 cm una de alta.
Se dau la cuptorul încins, întreținînd focul mic.
Cînd sînt gata, se scot din tavă cu hîrtie cu tot și se, așază
pe o planșetă udată cu apă rece.
Se lasă cîteva minute, apoi se iau una cîte una.
Se păstrează la loc uscat.
Se dau copiilor începînd de la vîrsta de 1 an.

Calorii   60/porție



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.