Batoane cu Miere și Vanilie



BATOANE CU MIERE ȘI VANILIE

( 15 porții x 40 - 50 g )

Ingrediente

- Miere 300 g
- 2 ouă
- unt 150 g
- vanilie 1/4 baton ( zahăr vanilat 1 plic )
- praf de copt 1/2 pachet
- făină cît cuprinde


Mod de preparare

Se bate spumă mierea, împreună cu ouăle, într-un vas
smălțuit, apoi se pun pe foc mic și se amestecă continuu.
Cînd compoziția începe să se îngroașe, se dă la o parte
de foc și se amestecă în continuare, pînă se răcește.
Se adaugă praful de copt, untul tăiat în bucățele, vanilia
pisată ( zahărul vanilat ) și făina necesară pentru a obține
un aluat moale.
Se formează bastonașe, ce se pun pe o tavă unsă și
presărată cu făină și se coc pînă se rumenesc.
Se pot da copiilor de la 9 luni.


Calorii    190/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.