Batoane cu Brînză de Vaci



BATOANE CU BRÎNZĂ DE VACI

( 4 porții x 40 - 50 g )

Ingrediente

- Brînză de vaci 50 g
- făină 50 g
- unt 50 g
- gălbenuș de ou 1/2 buc
- sare 1 - 2 g


Mod de preparare

Brînza de vaci, foarte bine stoarsă, se trece prin
sită, apoi se amestecă cu untul, sarea și cu făina.
Se frămîntă bine.
Aluatul obținut se lasă o oră la rece, apoi se întinde
o foaie potrivit de subțire, din care cu ruleta se taie
mici batoane.
Se ung batonașele cu gălbenuș de ou și se coc în
cuptor fierbinte.
Se servesc cu ceai, bulion de legume sau de carne.
Se pot da copiilor de la 7 luni.


Calorii   160/porție



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.