Spumă de Albuș cu Căpșuni



SPUMĂ DE ALBUȘ CU CĂPȘUNI

( 3 porții x 90 g )

Ingrediente

- Piure de căpșuni 200 g
- albușuri 2 bucăți
- zahăr 40 g


Mod de preparare

Se pun albușurile într-un castron și se bat
cu telul pînă încep să se îngroașă; treptat,
se adaugă zahărul, continuînd amestecatul.
Cînd albușurile sînt aproape legate, se
adaugă piureul de căpșuni, amestecînd bine,
pînă se obține o cremă omogenă și spumoasă.
Se servește rece, în cupe sau castronașe.
Se poate garnisi cu căpșuni întregi sau cu
frișcă ( 50 g ).
Se dă la copiii peste 1 an, nealergici.


Calorii   105/porție






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.