Smîntîna Proaspătă și Untul Proaspăt





SMÎNTÎNA PROASPĂTĂ ȘI UNTUL PROASPĂT



1. Smîntîna proaspătă


Smîntîna proaspătă se prezintă ca un fluid vîscos,
fără aglomerări de grăsime sau substanțe proteice,
cu un luciu caracteristic.
Culoarea e albă sau alb-gălbuie.
Mirosul și gustul aromat sînt specifice.


2. Untul proaspăt


Untul proaspăt are culoarea alb gălbuie, mai deschisă
la cel fabricat în lunile de iarnă și primăvară și mai
pronunțată la cel obținut vara și toamna.
Păstrat la +5 grade celsius are o consistență solidă și
poate fi tăiat cu cuțitul.
Gustul și mirosul sînt caracteristice.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.