Roșii Umplute cu Carne



ROȘII UMPLUTE CU CARNE

( o porție = 140 - 150 g )

Ingrediente

- Carne 60 g
- ulei 15 ml
- morcov 10 g
- țelină 15 g
- albitură 15 g
- roșii 75 - 100 g ( 2 bucăți potrivite )
- verdeață 2 - 3 g
- sare 1 - 2 g
- iaurt 25 g
- eventual brînză rasă 10 g


Mod de preparare

Se trece carnea prin mașina de tocat, apoi se înăbușă
în ulei și puțină apă, se adaugă verdeața tocată fin și
sarea, și se ține pe foc pînă ce lichidul scade complet.
Roșiile se spală, li se taie căpăcelul, se scobesc de
miez cu o linguriță și se pun la scurs, cu gura în jos.
Apoi, se umplu roșiile cu carnea și se țin la cuptor
20 minute, într-o tavă unsă.
Se pot servi cu iaurt și, la copiii peste 1 an, cu brînză
rasă deasupra.
Fără brînză, se pot da copiilor de la 9 luni.


Calorii   150/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.