Roșii cu Carne de Vită




ROȘII CU CARNE DE VITĂ

( 10 porții x 150 g )

Ingrediente

- Carne de vită 700 g
- ceapă 100 g
- ulei 150 ml
- roșii 1,5 kg
- sare 10 g
- făină 10 g
- pătrunjel 20 g


Mod de preparare

Carnea, spălată, se taie bucăți, se sărează, se înăbușe în ulei.
Cînd este gata, se scoate și în grăsimea rămasă, se face un
sos cu făină, ceapă tocată și sarea, care apoi se stinge cu apă
( supă de legume ) și se adaugă roșiile curățate de pieliță și
tăiate în felii ( sau pastă de bulion 20 g, subțiată cu apă ).
Cînd carnea este aproape fiartă, se adaugă frunzele de spanac,
care în prealabil au fost puțin fierte.
Se adaugă zeama de lămîie ( dacă avem ) și se mai fierbe
30 de minute.
Se dă copiilor peste 1 an.


Calorii    260/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.