Rasol din Carne de Vacă sau de Pasăre




RASOL DIN CARNE DE VACĂ SAU DE PASĂRE


( 3 porții x 125 - 150 g )

Ingrediente

- Carne de vacă 250 g sau carne de pasăre 300 g
- morcovi 100 g
- cartofi 100 g
- rădăcină de pătrunjel 40 g
- păstîrnac 25 g
- țelină 20 g
- sare 3 - 4 g
- apă 600 ml


Mod de preparare

Se pune carnea la fiert în apă clocotindă.
Pe parcurs se spumează.
Cînd carnea este pe jumătate fiartă, se adaugă zarzavaturile,
curățate și spălate.
După ce au fiert se adaugă sarea; zarzavaturile se scot, se
taie în cubulețe sau în felii rotunde și se adaugă la
bucățelele de carne, ca garnitură.
Pentru a-i schimba aspectul și gustul, rasolul se poate servi
cu diferite sosuri ( vezi aici sosuri ).
Supa de la rasol se poate servi cu diverse garnituri ( tăiței,
fidea, orez, găluște, legume, etc ).
Rasolul se poate da de la 7 luni ( la copiii sub 1 an, carnea
poate fi tocată ).

Calorii   180/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.