Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Prelucrarea Alimentelor
PRELUCRAREA ALIMENTELOR
După controlul stării de salubritate a alimentelor,
urmează etapa de prelucrare parțială, numită etapa
preliminară, care constă dintr-o serie de manopere
mecanice pregătitoare pentru prelucrare culinară
propriu-zisă ( prelucrarea termică ).
Normele igienice pentru colectivități prevăd ca
această prelucrare la rece a produselor alimentelor
să se desfășoare în alte încăperi, în afara bucătăriei
( cameră prelucrarea cărnii, pentru prelucrarea
legumelor și zarzavaturilor etc. ).
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.