Pilaf de Orez cu Dovlecei



PILAF DE OREZ CU DOVLECEI

( 2 porții x 100 g )

Ingrediente

- Dovlecei 125 g
- orez 40 g
- roșii 50 g
- supă de legume 125 ml
- unt 5 g
- sare 1 - 2 g
- mărar 2 g
- eventual telemea 10 g

Mod de preparare

În supa de legume , sărată și care clocotește,
se pun la fiert dovleceii curățați, spălați și
tăiați rondele ca și roșiile, untul și 1 g mărar.
După ce totul a clocotit de 2 - 3 ori, se
acoperă cratița și se dă la cuptor circa 30 min.
Se servește cu restul de mărar pus deasupra,
eventual cu brînza rasă.


Calorii   140/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.