Pilaf de Orez cu Carne de Vită



PILAF DE OREZ CU CARNE DE VITĂ

( 15 porții x 120 g )

Ingrediente

- Carne de vită 700 g
- zarzavat de supă 150 g
- ceapă 80 g
- ulei 120 ml
- sare 10 g
- orez 400 g
- unt 40 g


Mod de preparare

Carnea se taie bucăți și se pune la fiert în apă cu sare.
După ce se ia spuma, se pun zarzavatul și ceapa
tăiată în patru și se fierbe totul cca 1 1/2 oră, pînă
cînd carnea este fiartă.
Orezul, ales și spălat, se înăbușe în ulei, apoi se strecoară
peste el supa, se sărează și se dă la cuptor, într-un vas cu capac.
Cînd orezul este gata, se amestecă cu bucățile de carne
și se presară deasupra untul.


Calorii   290/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.