Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Pastă de Ficat
PASTĂ DE FICAT
( 6 porții x 40 g )
Ingrediente
- Ficat de vită sau pasăre 200 g
- sare 5 g
- unt 40 g
- eventual verdeață 10 g
Mod de preparare
Ficatul, spălat, curățat de pielițe exterioare, se șterge
cu o cîrpă udă, se învelește într-o hîrtie pergament,
legîndu-se capetele spre a nu se desface, se pune într-o
tigaie unsă cu unt și se introduce la cuptor, la foc mic.
După 20 minute, se scoate din cuptor, se desface, se
înlătură coaja și se trece prin mașina de tocat sau se
pasează prin sită.
Se adaugă sarea și se freacă cu restul de unt, astfel ca
amestecul să devină cît mai omogen.
Se servește cald, adăugîndu-se la piureul de legume.
Se dă la copiii peste 7 luni.
La copiii peste 1 an, pasta de ficat poate fi întinsă
pe pîine.
În acest caz, i se adaugă verdeață tocată foarte fin.
Calorii 95/porție
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.