Papară cu Spanac




PAPARĂ CU SPANAC

( 10 porții x 120 g )

Ingrediente

- Franzelă 1/2 buc
- lapte 500 ml
- 2 ouă
- cașcaval 90 g
- spanac 1 kg
- unt 40 g


Mod de preparare


Din spanac se prepară un piure vezi aici.
Franzela tăiată felii, se moaie în laptele
în care s-au bătut ouăle.
Se așază un strat de felii pe fundul unei
forme unse cu unt.
Se toarnă peste el piureul de spanac, amestecat
cu 1/2 din cașcavalul ras.
Se acoperă cu restul de felii de franzelă, se
unge deasupra cu ou și se presară cu restul
de cașcaval ras.
Se rumenește în cuptor, la foc bun.
Papara crește la copt.
La copiii între 9 - 12 luni se poate înlocui
cașcavalul cu brînză de vaci ( 150 g ).


Calorii   210/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.