Musaca de Cartofi cu Carne




MUSACA DE CARTOFI CU CARNE

( 2 porții x 100 g )


Ingrediente

- Carne 60 g
- ulei 15 g
- făină 3 g
- ou 1/8 buc
- smîntînă 5 - 10 g
- verdeață 2 - 3 g
- cartofi 100 g
- sare 1 - 2 g
- sos de roșii 50 g


Mod de preparare

Se trece carnea prin masina de tocat, și se înăbușă
apoi cca 30 minute, cu puțin ulei, sare și verdeața
tocată mărunt, pînă scade complet lichidul.
Separat, se fierb în coasă cartofii, se curăță, se taie
felii și se așază într-o tavă alternînd un rînd de
cartofi cu unul de carne înăbușită.
Separat se prepară un sos de roșii, care se toarnă
peste musaca.
Acesteia i se dă față cu un aluat subțire, pregătit din
făină, smîntînă și ou, care se întinde pe suprafața
mîncării.
Se introduce la cuptor, pînă cînd cartofi se înmoaie bine.
Se poate da copiilor peste 9 luni.


Calorii    200/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.