Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Metode de Prelucrare Termică 3
METODE DE PRELUCRARE TERMICĂ 3
Salate
Sînt preparate culinare servite fie cu adaosuri, fie
ca intrări ( felul 1 ), în funcție de materia primă
folosită la pregătirea lor și de procedeul tehnologic.
Dup procedeul tehnologic, deosebim:
1) salate crude ( salate verde, de andive, de roșii,
de castraveți, de varză albă sau roșie, de țelină, etc. )
2) salate fierte sau coapte ( salata de ardei copți, vinete,
sfeclă, conopidă, fasole - țurcată, dovlecei, fasolea albă,
salata a la russe, salata de boeuf, salată orientală etc. ).
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.