Mazăre cu Carne de Vită



MAZĂRE CU CARNE DE VITĂ

( 10 porții x 150 g )

Ingrediente

- Carne de vită 700 g
- ulei 120 ml
- făină 10 g
- ceapă 100 g
- bulion pastă 20 g
- mazăre boabe 1,200 kg
- roșii 300 g
- mărar 10 g
- sare 10 g
- zahăr 10 g


Mod de preparare

Carnea, spălată și tăiată bucăți, se sărează și se
înăbușe în ulei cu puțină apă.
Cînd este gata, se scoate și, în sosul rămas, se
călesc făina și ceapa tocată; se sting cu puțină
supă sau apă și cu bulion.
Se fierbe carnea 15 minute, după care sosul strecurat,
se toarnă peste carnea înăbușită și se continuă fierberea.
Mazărea se fierbe separat, împreună cu roșiile curățate
de pieliță și tăiate  și cu zahărul.
Se pune apoi peste carnea fiartă și se mai fierb împreună
10 minute.
La sfîrșit, se adaugă mărarul tocat.
Se dă la copiii peste 1 an.


Calorii   260/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.