Macaroane cu Unt și Brînză




MACAROANE CU UNT ȘI BRÎNZĂ

( 10 porții x 150 g )

Ingrediente

- Macaroane 250 g
- unt 120 g
- telemea desărată 250 g ( brînză de vaci 350 g )
- sare 10 g


Mod de preparare

Macaroanele care conțin ouă se fierb în apă
clocotită 12 - 15 minute, ( cele fără ou se
fierb 7 - 8 minute, iar pastele făinoase străine
franceze, italiene etc, - 25 de minute ), apoi
se clătesc cu apă fierbinte și se strecoară bine.
Untul se topește într-un vas și peste el se pun
macaroanele, brînza ( telemeaua rasă ) și sarea
și se amestecă bine, apoi se dau la cuptor pentru
cîteva minute.


Calorii   150/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.