Fasole Verde cu Carne de Vită



FASOLE VERDE CU CARNE DE VITĂ


( 10 porții x 150 g )

Ingrediente

- Carne de vită 700 g
- fasole verde 1,200 g
- ulei 120 ml
- roșii 200 g ( bulion 20 g )
- sare 10 g
- făină 10 g
- ceapă 100 g
- smîntînă 150 g
- pătrunjel 10 g


Mod de preparare

- Carnea, spălată, se taie în bucăți, se sărează și se
înăbușe în ulei, împreună cu ceapa tocată.
Se adaugă apoi făina și, cînd aceasta începe să se
coloreze, se stinge cu roșiile curățate de pieliță și
tăiate felii ( sau cu bulion diluat în apă ).
Fasolea se curăță, se spală, se taie în bucăți de mărime
potrivită și se pune peste carne, apoi se fierbe.
La sfîrșit, se presară pătrunjelul tocat mărunt.
Se poate servi cu smîntînă.
Se dă de la vîrsta de 1 an.


Calorii  280/porție cu smîntînă



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.