Dovlecei cu Carne de Vită



DOVLECEI CU CARNE DE VITĂ

( 10 porții x 150 g )

Ingrediente

- Carne de vită 700 g
- ceapă 100 g
- ulei 120 ml
- dovlecei 1,5 kg
- roșii 400 g
- sare 10 g
- smîntînă 150 g
- mărar 20 g
- bulion 15 g
- făină 10 g

Mod de preparare

Carnea, spălată, se taie în bucăți, se sărează și se înăbușe
în ulei și puțină apă.
Apoi se scoate și, în sosul rămas, se pun făina și ceapa
tocată, se călesc puțin și totul se stinge cu puțină supă sau
apă și cu bulion, fierbîndu-se circa 20 de minute.
Sosul se strecoară, se toarnă peste carne și se fierbe pînă
aceasta se înmoaie.
La sfîrșit se pun peste carne dovleceii, curățații, spălați și tăiați
bucăți și roșiile, curățate de pieliță și tăiate felii și se fierb
împreună cca 20 de minute.
Se presară verdeață tocată mărunt.
Se servesc calzi, cu smîntînă de la vîrsta de 1 an.


Calorii    270/porție



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.