Colțunași Fieți, cu Carne Tocată



COLȚUNAȘI FIERȚI, CU CARNE TOCATĂ

( 4 porții x 80 g )

Ingrediente

- Carne de vită 200 g
- sare 5 g
- pătrunjel 10 g
- gălbenuș de ou 1 buc
- 2 ouă
- făină 100 g
- unt 20 g


Mod de preparare

Carnea, fiartă, se toacă și se amestecă cu sarea,
pătrunjelul tocat și gălbenușul de ou.
Separat, se face un aluat din făină, ouă și 60 ml
apă, care se întinde pe o planșetă; și se taie în
pătrate care se umplu cu carnea tocată.
Se lipesc bine marginile și se fierb colțunașii în
apă cu sare.
Cînd s-au muiat bine, se scurg, și se opăresc cu unt.
Se servesc cu legume fierte, piureuri, cu sos de roșii
sau cu smîntînă ( 15 - 20 g pentru o porție ).


Calorii    250/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.