Ciulama din Carne de Vită



CIULAMA DI CARNE DE VITĂ

( 8 porții x 150 g )

Ingrediente

- Carne de vită 600 g
- făină 35 g
- unt 40 g
- ceapă 80 g
- morcovi 150 g
- rădăcină de pătrunjel 75 g
- sare 10 g


Mod de preparare

Carnea, spălată, se taie bucăți și se fierbe în apă cu sare;
se spumează, apoi se pun ceapă și zarzavatul tăiate în
bucăți mari și se continuă fierberea pînă carnea este gata.
Separat, se călește puțin făina în unt și se stinge cu zeama
în care au fiert carnea și zarzavaturile.
Se amestecă bine, pe foc domol, ca să nu se facă cocoloașe;
apoi în acest sos scăzut se pun bucățile de carne fiartă.


Calorii   180/porție



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.