Chifteluțe de pasăre



CHIFTEUȚE DE PASĂRE

( o porție = 80 g )

Ingrediente

- Carne de pasăre 80 g
- pîine albă 10
- lapte 30 ml
- unt 10 g
- făină ( pesmet ) 5 g
- sare 1 - 2 g


Mod de preparare

Carnea, curățată de pielițe și tendoane, se dă de
două ori prin mașina de tocat ( a doua oară și cu
pîinea muiată în lapte ).
Se adaugă sarea, laptele rece și 5 g unt.
Se amestecă tocătura pînă se omogenizează și
întreagă compoziție devine ca o pastă.
Cu mîna udă, se fac chifteluțe, se tăvălesc prin făină
( pesmet ) și se prăjesc apoi în restul de 5 g unt
( sau 5 ml ulei ) încins, cîte 5 minute pe fiecare parte.
La sfîrșit, se pun 5 minute la cuptor.


Calorii   200/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.