Sufleu de Mere 2



SUFLEU DE MERE 2

( 10 porții x 120 g )

Ingrediente

- Mere 1 kg ( 20 mere mici )
- marmeladă sau dulceață 200 g
- unt 50 g
- lapte 500 ml
- făină 25 g
- zahăr 200 g
- 3 ouă

Mod de preparare

Merele se curăță de coajă și se scobesc la mijloc,
apoi se umplu cu marmeladă sau dulceață, și se
așază într-o formă unsă cu unt.
Separat, se amestecă laptele, făina și zahărul, se pun
apoi pe foc și se dă sosul la o parte imediat ce începe
să fiarbă.
Cînd s-a răcorit, se adaugă 2 gălbenușuri și 3 albușuri
bătute spumă.
Se toarnă compoziția peste merele din formă și se coace
la cuptor, circa o oră.

Calorii    290/porție






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.