Sufleu de Fasole Verde



SUFLEU DE FASOLE VERDE

( 12 porții x 120 g )

Ingrediente

- Fasole verde 800 g
- unt 100 g
- brînză telemea sau cașcaval 120 g
- sare 5 g
- făină 15 g
- 4 ouă
- lapte 500 ml


Mod de preparare

Fasolea curățată dar netăiată, se fierbe în apă cu sare,
apoi se trece prin sită sau se rupe în bucățele mici.
Se face un sos alb din făină, 60 g unt și lapte iată rețeta.
Cînd sosul s-a îngroșat, se amestecă cu fasolea, brînza
rasă și gălbenușurile și, la sfîrșit cu albușurile bătute
spumă tare.
Se unge cu unt o formă în care se pune compoziția și se
dă la cuptor, la foc moderat, circa 30 minute.
Cînd se servește, se unge cu restul de unt.

Calorii   170/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.