Sufleu de Carne




SUFLEU DE CARNE

( o porție x 120 g )

Ingrediente

- Carne 75 g
- unt 5 g
- 1/2 ou
- griș 5 g
- morcovi 25 g
- sare 1 g


Mod de preparare

Se fierbe carnea, se trece de 2 - 3 ori prin mașina
de tocat și se freacă cu o lingură din zeama în
care a fiert carnea.
Se fierbe morcovul curățat și spălat, se taie subțire
ca fideluța.
Se adaugă pastei de carne morcovul, grișul ( fiert în
prealabil ), sarea, iar la sfîrțit, albușul de ou bătut spumă.
Se unge cu unt o formă în care se răstoarnă compoziția;
suprafața sufleului se unge cu gălbenușul de ou, botut cu
furculița, ca pentru omletă.
Forma se pune în cuptor, în baie de apă.
După ce se coace, se scoate din cuptor și se poate servi
cu smîntînă 10 - 15 g sau cu diferite sosuri vezi aici.
sau cautați la capitolul sosuri.

Calorii    230/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.