Sufleu de Brînză Telemea



SUFLEU DE BRÎNZĂ TELEMEA

( 10 porții x 70 - 80 g )

Ingrediente

- 6 ouă
- telemea 200 g
- unt 125 g
- smîntînă 60 g
- sare 5 g


Mod de preparare

Într-un castronaș se freacă bine untul ( muiat puțin )
cu gălbenușurile și sarea, pînă se obține o cremă pufoasă.
Se înglobează apoi brînza rasă, albușurile bătute
spumă și smîntîna.
Compoziția se coace circa 20 minute.
Într-o formă bine unsă, în cuptorul încins, la foc moale.
Se servește imediat.


Calorii   210/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.