Șnițel de Legume



ȘNIȚEL DE LEGUME

( 6 porții x 110 g )

Ingrediente

- Cartofi 300 g
- dovlecei 200 g
- morcovi 200 g
- făină 20 g
- ouă 2 buc
- brînză de vaci 30 g
- sare 4 g
- zahăr 10 g
- unt sau ulei 30 g
- pesmet 10 g


Mod de preparare


Legumele, spălate și curățate, se fierb; apoi se
toacă mărunt.
Separat, se amestecă făina cu ouăle, brînza de
vaci, sarea și zahărul.
La această compoziție se adaugă legumele, fierte
și tocate, se amestecă totul bine.
Se fac chifteluțe rotunde, se dau prin puțină făină,
se turtesc în formă de șnițel pe un fund presărat cu
pesmet și se rumenesc în unt sau ulei.


Calorii   145/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.