Salată de Vinete Combinată cu Dovlecei




SALATĂ DE VINETE COMBINATĂ CU DOVLECEI


( 16 porții x 50 g )

Ingrediente

- Vinete 400 g
- dovlecei 400 g
- ulei 200 ml
- sare 4 - 5 g
- roșii 200 g
- ceapă 75 g


Mod de preparare

Vinetele se pregătesc la fel ca în rețeta.
Dovleceii se curăță, se spală, se taie felii rotunde și se pun
la fiert în apă cu sare.
Se pun apoi într-o strecurătoare și, după ce s-au scurs,
se freacă într-un castron cu sarea și uleiul, pînă se
formează o pastă, care se adaugă la salata de vinete,
amestecînd-se bine.
Se toacă ceapa mărunt și se încorporează în salată în
momentul servirii.
Salata se pune pe un platou și se garnisește cu felii de roșii.
Se servește după 10 - 15 minute., de la preparare.

Calorii   130/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.