Salată de Cartofi



SALATĂ DE CARTOFI

( 6 porții x 80 g )


Ingrediente

- Cartofi 600 g
- ulei 20 ml
- oțet 15 ml
- sare 2 - 3 g


Mod de preparare


După spălare, cartofii se pun la fiert în coajă,
în apă cu sare.
După fierbere, se curăță de coajă, se taie în cubulețe
și se pun într-un castron.
Se adaugă ulei, oțet și sare și se amestecă bine.
Castronul se acoperă cu un capac, ca să mențină
cartofii calzi; în felul acesta sînt pătrunși mai bine
de ingredientele adăugate.
Salata se servește după 20 - 30 minute de la preparare.
Se pot adăuga și alte legume, preparate din carne sau
diferite sosuri.


Calorii   80/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.