Mîncare de Fasole Verde



MÎNCARE DE FASOLE VERDE

( 6 porții x 150 g )

Ingrediente

- Fasole verde 500 g
- roșii 500 g
- verdeață 20 g
- ulei 100 ml
- ceapă 50 g
- sare 5 g



Mod de preparare

Se toacă ceapa mărunt și se fierbe în puțină apă.
Se aruncă apa în care a fiert, iar ceapa se pune
pe fundul unei cratițe.
Deasupra se așază păstăile de fasole, curățate și
spălate și roșiile tăiate felii.
Se presară sarea, se toarnă uleiul și o ceașcă de apă.
Se acoperă cratița, se pune pe foc și se lasă să fiarbă
la foc mic, pînă cînd fasolea se înmoaie.
La sfîrșit, se adaugă verdeață tocată mărunt.


Calorii   200/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.