Dovlecei Umpluți cu Orez




DOVLECEI UMPLUȚI CU OREZ

( 4 porții x 120 g )

Ingrediente

- Dovlecei 500 g ( 4 bucăți potrivite )
- ulei 50 ml
- orez 15 g
- ceapă 50 g
- sare 4 - 5 g
- smîntînă 50 g
- verdeață tocată 10 g
- sos de roșii 200 ml
- zahăr 5 g


Mod de preparare

Ceapa, curățată și spălată, se toacă mărunt și se
înăbușă cu puțină apă și ulei.
Se amestecă cu orezul, verdeața și sarea.
Dovleceii, spălați și decojiți, se taie în două și
se scobesc de semințe, după care se umplu cu
compoziția de mai sus; apoi se așază într-o tavă,
se adaugă uleiul și o ceașcă de apă cald, în care
se poate pune puțin zahăr.
Se fierb la cuptor.
Cînd sînt fierți, se adaugă sosul de roșii și se mai
lasă în cuptor 15 minute.


Calorii   160/porție





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.