Dovlecei Umpluți cu Brîză




DOVLECEI UMpLUȚI CU BRÎNZĂ

( 2 porții x 120 g )

Ingrediente

- Dovlecei 250 g ( 2 buc de mărime mijlocie )
- brînză de vaci 50 g
- 1/4 ou
- griș 3g ( fiert în 10 ml lapte )
- mărar tocat 1 g
- sare 2 - 3 g
- smîntînă sau iaurt 30 g


Mod de preparare


Se curăță dovleceii, se taie în lung, în jumătăți,
se scobesc și apoi se opăresc.
Se amestecă brînza de vaci cu oul, grișul,
verdeața și sarea și se umplu cu această
compoziție dovleceii, care se pun apoi la cuptor,
cu 1/2 din cantitatea de smîntînă; se coc 30 minute.
Se serversc calzi, cu restul de smîntînă pună peste ei.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.