Paginii
- Pagina de pornire
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrîne...
- Alimentația Copilului Mic
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Contact
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noast...
- Sfaturi Utile
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- Tineret Sexualitate Educație
Dovlecei cu Smîntînă, Făină și Unt
DOVLECEI CU SMÎNTÎNĂ, FĂINĂ ȘI UNT
( 4 porții x 100 g )
Ingrediente
- Dovlecei 500 g ( 4 bucăți potrivit de mari )
- smîntînă 100 g
- făină 5 g
- unt 30 g
- sare 3 - 4 g
Mod de preparare
După ce se curăță de coajă și se spală, dovleceii
se taie în lung, apoi în lat, în bucăți de 3 - 4 cm lungime.
Se lasă puțin să clocotească în apă cu sare; apoi se scurge
apa printr-o strecurătoare și se pun la cuptor cu untul.
Smîntîna se îngroașă cu făină și se toarnă peste dovlecei
cînd aceștia sînt moi.
Se mai lasă la cuptor 20 de minute.
În loc de smîntînă, se poate folosi sos alb.
Calorii 100/porție
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.