Sufleu de Roșii cu Brînză de vaci



SUFLEU DE ROȘII CU BRÎNZĂ DE VACI

( 4 porții x 100 g )

Ingrediente

- Roșii 250 g ( 4 buc potrivite )
- făină 15 f
- unt 15 g
- lapte 50 ml
- brînză de vaci 40 g
- 2 ouă
- sare 2 g

Mod de preparare

Roșiile, spălate, se taie în două, se scobesc de miez,
se așază cu gura în jos, ca să se scurgă.
Separat, se prăjește făina în unt și se stinge cu lapte;
apoi se adaugă brînza de vaci, gălbenușurile, sarea,
și la urmă, albușurile bătute spumă.
Se umplu roșiile cu această compoziție și se dau la
cuptor circa 20 de minute.


Calorii  110/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.