Sufleu de Brînză de Vaci cu Griș



SUFLEU DE BRÎNZĂ DE VACI CU GRIȘ

( 15 porții x 100 g )

Ingrediente

- Brînză de vaci 1 kg
- griș 100 g
- zahăr 150 g
- 4 ouă
- lapte 50 ml
- unt 25 g
- sare 5 g
- zahăr pudră 30 g
- și eventual smîntînă 100 g

Mod de preparare

Grișul se fierbe în lapte, se lasă să se răcească și se
amestecă apoi cu brînza de vaci, trecută prin sită.
Gălbenușurile se presară cu sare, se lasă 5 - 10 minute,
se freacă cu zahărul, după care se amestecă cu brînza și,
la sfîrșit, cu albușurile bătută spumă.
Compoziția se coace în cuptor, pe baie de apă,
35 - 40 minute, într-o formă unsă cu unt, presărat cu
zahăr pudră sau cu smîntînă.


Calorii    170/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.