Ruladă de Ou cu Carne Fiartă




RULADĂ DE OU CU CARNE FIARTĂ

( 2 porții x 130 g )

Ingrediente

- Carne 150 g
- ou 1 buc
- unt 15 g
- făină 15 g
- lapte 30 ml
- smîntînă 25 g
- sare 2 - 3 g


Mod de preparare

Se freacă gălbenușul cu untul și sarea.
Separat, se bate albușul spumă și, peste
gălbenușul frecat, se adaugă alternativ
făină și spuma de albuș.
Se amestecă și se coace compoziția într-o
tavă tapetată cu făină.
Cînd omleta e gata, se răstoarnă pe un
șervet ud.
Separat, se fierbe carnea și se trece prin
mașina de tocat.
Se freacă apoi cu lapte, pînă cînd se transformă
pastă, ce se întinde cu un cuțit lat peste
omletă.
Se rulează totul în șervet.
Rulada, astfel pregătită, se taie în felii și se
servește cu smîntînă.
În loc de lapte, carnea poate fi frecată cu sos de roșii.


Calorii    250/porție.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.