Budincă Moll



BUDINCĂ MOLL

( 2 porții x 150 g )


Ingrediente

- Făină biscuiți ( orez ) 80 g
- zahăr 40 g
- făină ( pesmet ) 20 g
- 1 buc ou
- sare 1 g
- unt 5 g
- bicarbonat de sodiu 0,5 g
- lapte 100 ml




Mod de preparare

Făina de biscuiți sau de orez ( ori 80 g orez fiert în
apă o oră și trecut apoi prin sită ) și 30 g zahăr se freacă
cu un gălbenuș de ou și se amestecă apoi cu făina de
pesmet, după care se adaugă albușul bătut spumă, sarea
și bicarbonatul de sodiu.
Compoziția se pune într-o formă unsă cu unt și tapetată
cu făină de pesmet și se fierbe la baia de apă o jumătate
de oră.
Se servește cu laptele îndulcit cu restul de 10 g zahăr.


Calorii    360/porție



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.