Budincă de Pîine sau Papară



BUDINCĂ DE PÎINE SAU PAPARĂ

( 10 potții x 120 g )

Ingrediente

- Pîine albă 1/2 buc
- ouă 3 buc
- brînză telemea 300 g
- lapte ml
- unt 30 g


Mod de preparare

Într-un castron se bat ouăle cu lapele și în
acest amestec se pune să se înmoaie pîinea
tăiată felii.
Cînd feliile de pîine sînt bine îmbibate, se
așează un strat pe fundul unei forme unse
cu unt, deasupra se presărează brînză rasă,
apoi se pune iar un strat de felii de pîine.
Dacă a rămas lapte cu ouă, se toarnă deasupra,
se presară cu puțină brînză și se pune la
cuptor, la foc potrivit, 20 minute., ca să se
rumenească frumos.
Se servește fierbinte.


Calorii    220/porție




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.