Budincă de Orez cu Carne




BUDINCĂ DE OREZ CU CARNE

( o porție = 120 g )


Ingrediente

- Orez 25 g
- carne 50 g
- albuș ou 1/4
- unt 5 g
- sare 1 g
- morcovi 25 g
- albitură 15 g
- verdeață 2 - 3 g


Mod de preparare

Se prepară o supă din morcovi și albutură.
În supa limpede, strecurată, se fierbe orezul.
Se dă carnea de două prin mașina de tocat,
se amestecă cu orezul fiert, 1/2 din cantitatea
de unt, morcovul fiert, dat pe răzătoare și cu sarea.
Cînd compoziția este bine răcită, se adaugă
albușul bătut spumă.
Se toarnă budinca într-o formă unsă cu restul
de unt și se coace la cuptor, în baie de apă.
Cînd se servește, i se poate adăuga suc de roșii.


Calorii   210



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aveți de comentat ceva, așteptăm comentariile dumneavoastră.